Valborg?

Hejsan. Idag var det sjukt varm, men det måste ni ha märkt.
Har haft en "vårdag" idag, eller snarare sommardag, med tanke på värmen

Okejj, det funkar tydligen inte att ladda upp bilder nu. Synd, för jag hade några =/

Dagen:

Min dag började med SA, matte. Jag försov mig, så jag missade fysiken.
Efter SA:n skulle vi haft lunch, men idag var det vårsånger, så vi fick håltimme. Jag, Linnea, Kerstin, Lina, Hanna, Ragnhild, Emelie, Emili, Jasmine, Ellen, Johanna C och Anton åkte till espresso House. Anton försvann först, och kom efter ett tag.
Jag köpte en chokladfrapino. Älskar, helt sjukt god. När vi suttit där en stund bestämde vi oss för att åka tillbaka och komma i tid till vårsångerna. Min frapino var nästan slut, men då kom Linnea och räddade mig. Hennes frapino var nästan helt full, och hon ville inte ha den, så hon hällde över de till mig. Tack Linnea! :]
När vi stod och väntade på spårvagnen gick 2 kameramän och en tjej som blev filmad förbi. Hon pratade spanska eller portogisiska. Jag, Kerstin, Jasmine och Emili tyckte det var sjukt coolt, så vi sprang efter dem och såg till att de filmade oss.
 Framme vid skolan gick jag och satte mig med de kära c-klassarna. Klara drack nästan upp allt som var kvar av frapinon vid det här laget. Vi satt i solen och väntade på att det skulle börja.
När klockan närmade sig 12 gick vi och ställde oss framför det nybyggda trädäcket.
En mans-kör sjöng 2 låtar, rektorn pratade lite, och elevrådet höll [ett roligt] tal. Sedan slutade vi. Man fick ta korv. Jag, Astrid, Agnès, Jasmine, Sandra och Matina åkte till lilla skolan. De hade också vårsånger, men där sjöng alla.

Efter lilla skolan sjungit klart gick jag, Astrid, Agnès och Jasmine till 4-gott och köpte nam-nam. Sedan begav vi oss till engelska parken och satte oss i solen och lyssnade på musik. Ingen verkar uppskatta mina älskade Linkin Park -låtar. Men det får ni se till att ändra på! ;]
Efter någon timme åkte jag och Jasmine hem.
Och då var klockan typ 3. Det kändes som om det var minst 7 eller halv 8.
Puss på dagen ;* :]


 
ceeeee ! ♥ [c-arna]

Trapporna innan de fylldes av mans-kören ;p

Klara [:


[Nu kommer bilderna från lilla skolan och engelska parken]
Astrid och Agnès hade på sig:

Här är Astrid igen, och Sandra kom också med på bild :]


Fina Agnès ;]

Astrid :)