Valborg?

Hejsan. Idag var det sjukt varm, men det måste ni ha märkt.
Har haft en "vårdag" idag, eller snarare sommardag, med tanke på värmen

Okejj, det funkar tydligen inte att ladda upp bilder nu. Synd, för jag hade några =/

Dagen:

Min dag började med SA, matte. Jag försov mig, så jag missade fysiken.
Efter SA:n skulle vi haft lunch, men idag var det vårsånger, så vi fick håltimme. Jag, Linnea, Kerstin, Lina, Hanna, Ragnhild, Emelie, Emili, Jasmine, Ellen, Johanna C och Anton åkte till espresso House. Anton försvann först, och kom efter ett tag.
Jag köpte en chokladfrapino. Älskar, helt sjukt god. När vi suttit där en stund bestämde vi oss för att åka tillbaka och komma i tid till vårsångerna. Min frapino var nästan slut, men då kom Linnea och räddade mig. Hennes frapino var nästan helt full, och hon ville inte ha den, så hon hällde över de till mig. Tack Linnea! :]
När vi stod och väntade på spårvagnen gick 2 kameramän och en tjej som blev filmad förbi. Hon pratade spanska eller portogisiska. Jag, Kerstin, Jasmine och Emili tyckte det var sjukt coolt, så vi sprang efter dem och såg till att de filmade oss.
 Framme vid skolan gick jag och satte mig med de kära c-klassarna. Klara drack nästan upp allt som var kvar av frapinon vid det här laget. Vi satt i solen och väntade på att det skulle börja.
När klockan närmade sig 12 gick vi och ställde oss framför det nybyggda trädäcket.
En mans-kör sjöng 2 låtar, rektorn pratade lite, och elevrådet höll [ett roligt] tal. Sedan slutade vi. Man fick ta korv. Jag, Astrid, Agnès, Jasmine, Sandra och Matina åkte till lilla skolan. De hade också vårsånger, men där sjöng alla.

Efter lilla skolan sjungit klart gick jag, Astrid, Agnès och Jasmine till 4-gott och köpte nam-nam. Sedan begav vi oss till engelska parken och satte oss i solen och lyssnade på musik. Ingen verkar uppskatta mina älskade Linkin Park -låtar. Men det får ni se till att ändra på! ;]
Efter någon timme åkte jag och Jasmine hem.
Och då var klockan typ 3. Det kändes som om det var minst 7 eller halv 8.
Puss på dagen ;* :]


 
ceeeee ! ♥ [c-arna]

Trapporna innan de fylldes av mans-kören ;p

Klara [:


[Nu kommer bilderna från lilla skolan och engelska parken]
Astrid och Agnès hade på sig:

Här är Astrid igen, och Sandra kom också med på bild :]


Fina Agnès ;]

Astrid :)

Okejj, om ni nu vill veta

Hejj [igen]
Jag har ätit upp pajen nu. Lika god idag, men den var jobbigare att äta nu eftersom jag råkade bita mig i kinden. Igen... Jag gör det hela tiden. =/
Dagen har varit okej.
Vi hade SA först, och jag tog matte. Sedan var det biologi, men Camilla var inte där, så vi var i salen själva och gjorde detdär konstiga arbetet om rymdresan. [Som ska ta 30 år ...]
Sen var det klassråd, och vi fick gå efter bara några minuter. Till lunch var det skinka och potatissallad. Det såg rätt gott ut, men det var det inte. Potatissalladen var alldeles för syrlig, och skinkan smakade konstigt. Konstigt nog blev jag mätt, jag vet inte hur, men jag blev det. Sedan hade vi spanska, men jag hade ätit snabbt, så vi hade en halvtimme över innan vi började. Jag satt och "pratade" med Jacob och Jakob. Jacob spelade spel på sin Ipod.
På spanskan var det jättetråkigt, och som vanligt kändes det mer som om spanskan varade i 2 timmar istället för de ynka [visst...] 60 minuterna det egentligen var.
Sedan hade vi matteprov i aulan. Med 7E. Det gick bra, tror jag.
Jag hade ingen miniräknare, så ...
Nu orkar jag inte skriva på detta inlägg längre, så här tar det slut. :)

Just det. Jag köpte ett "pennskrin".
Ser ut ungefär såhär;

Fast lite smalare. Och svart. Och glansigt. Typ lack. :]

Ni anar inte...

Hejsan. Nu har jag varit snäll. Kolla vad jag har gjort :)
[Klicka på bilden]

Just det, jag har fixat ett nytt "inlägg", där du kan läsa lite mer om mig. Egentligen är det ju inget inlägg, utan en bild då...
Enjoy ;]

Och ...

Den var god [såklart ;) ]
Den smälta chokladen fastnade i gommen, och man blev sugen på mjölk. Tyvärr var den liite bränd på kanterna, så om ni ska baka en chokladpaj [enligt det här receptet], ha den inte inne i 30 minuter, snarare 25. Det låter väl bra? :)

Idag hade vi sovmorgon. Vi hade gympa först. Jag sprang en slinga vi har. Men jag orkade inte springa hela, så jag fuskade. Fast det är svårt att inte fuska, eftersom jag inte kan hela vägen utantill. Efter gympan var det lunch. Jag åt 2 pannkakor, fastän jag inte var hungrig. Sen mådde jag illa... Efter lunchen var det so, och sen SA. Jag valde matte på SA:n, men hann inte med så mycket. Vi har prov imorgon, men jag har inte pluggat. Jag vet inte varför, men jag kan inte plugga när jag tar hem böckerna. Helt sjukt. Men jag kan det mesta. Hoppas jag.

Idag bakar Cassandra paj

Äntligen kan jag blogga! Jasmine har suttit här i sjukt många timmar nu ...
Lillebror ligger och gnyr-skriker lite. Han är hungrig, men somnar hela tiden när han äter, och nu duschar Alexandra, så han får vänta på mat.
Jag är ju helt sjukt bra på att baka. Idag blev det chokladpaj. Jag har inte smakat än, men snart ska jag göra det. Chokladen stelnar aldrig ... -.-
Pajdeg är svårt ;)

Choklad ... ♥

Det blev lite mycket... Ser ni hjärtat?