2009

Det har hänt sjukt mycket under 2009 så jag kan inte skriva om allt. Men jag ska ha några "årets", och helt enkelt skriva.

Vårterminen i sjuan gick långsamt och allt var kul. Skoldagarna var nästan aldrig sådär tråkiga som de brukade vara, särskillt till våren, antaglien för att vi visste att det snart var lov. Avslutningen var underbar hela dagen, vi hade jättekul. Sommarlovet varade inte länge, men var sjukt kul och det hände massor av sjuka och underbara saker. Det som gjorde min sommar var nog att Felicia var här i ca 2 månader, så vi hann träffas hur mycket som helst och hade jättekul varje gång. Sen åkte Felicia tillbaka till Norge och skolan började.

denna termin spolades förbi på någon vecka, känns det som. Tyvärr hände mycket tråkigt nu, b.la. förlorade jag en nära vän, bråkade med många och hade det rätt jobbigt. Efter ett tag blev det bättre, och det var jätteskönt. Det mesta löste sig men inte det som betydde mest, dumt nog.
det hände mycket roligt också, och jag träffade nya människor och fick nya vänner, plus för det. Felicia fest var en av de roligaste händelserna under året, fast vad vi gjorde kan jag inte säga, hehe ;)

Årets vän:
Rätt svårt att säga eftersom det har varierat mellan vilka som varit närmast, men Eira har alltid funnits i närheten ♥

Årets låt:
På delad förstaplats: Watcha say & Knock you down

Årets roligaste:
Hmmm, det måste nog vara Hemkunskaps-Erik. eller inte han, utan samtalen om honom (shit vad elakt haha :D nej men han är rolig han med, konstig men kul ;))

Årets bästa inköp/present:
Hm, har nog inte köpt något superbra, fast kanske min hårfärg, så sjukt snygg ärden, superälskar den! Bästa presenten är min iPod och mina nya skor, de är råsnygga ! :D

Årets bästa blogg(ar):
Falsksannnig är sjukt bra, älskar nevnarien (Elin kero, ni vet?) och många fler...

förhoppningar inför 2010:
Gosh, det är inte lite det ! Mindre onödiga bråk, mvg i engelska, svenska, teknik, hemkunskaps, slöjd, biologi (?) och resten vg, bli längre ( inte en chans men ändå), bli "upptäckt" (vissa fattar iaf), spela in en låt i en studio, hitta rätt låt, och MASSA mer saker, men nu blire rrroliga saker, bloggar senare, PUSS!

Sista för idag ...!

Eller, sista före jag vaknat. Iaf ...
jag fattar inte hur jag bär mig åt men på något sätt får jag ALLTID tandlrämsskumm innanför tröjan ;s
helt stört ... Haha, jag gör allt fel - borstar tänderna fel, har " fel" åsikter osv ...
Fast nu ska jag sova, haha vilken tur ! Nu behöver jag inte plåga er läsare med tråkiga, bildlösa och fullständigt meningslösa blogginlägg. Woho !

btw, eller ah, skit samma, SOVDAGS ! GOTT NYTT ÅR, först med att säga det :D (jovisst .....) men, nu ska jag stänga av datorn, kisses and new year hugs (läggmärke till min felfria *hosthost* mvg *HOST!!!* engelska, plus för dt.)

Tråkigt!

Tänkte skriva något men jag har typ inte gjort ett skit sen sist förutom allt te jag har druckit, och så har jag läst 10 000 tidningar och massa konstiga noveller. Börjar bli lite trött, tror att jag ska försöka sova, men åååh, orkar inte fixa sängkläderna som ligger på golvet ;s
kanske får plats i nån annans säng :D
Oh, kom precis på att den jävla kolkemisakimojsen inte är klar än, kommer 100% få ig i kemi om den inte blir klar snart men jag kan ju inte kemi ! Så det går typ inte, ååh, aja, bloggar sen. God natt!

Rubrik

Jag blir förvånad varje gång jag ser mig i spegelb. Det är så mörkt ! Mahognybrunt typ, och är man en bit bort/ i ett mörkt rum ser det svart ut :)
Men det är jättefint, och jag passar i det, ser typ smaart ut :D
inga bilder, men det är den jävla överladdningssakens fel, och jag orkar nt fixa webkameran nu, den är cp ;p
om typ en timma blir Jasmine platinablond, så nu fan ska väl inga blanda ihop oss, hehe ;)
nej men det är inte därför vi gör olika färger, jag vill nt vara blond ändå, brunt är mycket snyggare, iaf på mig.
Aja, när det blir bilder beror på när jag orkar, och när det blir ... Puss !

Mörkt

Hej !
direkt när jag skrivit förra inlägget gick jag och la mig igen ;p
Så nu har jag haft lite mer tid att beundra mitt nya hår. Det är förstås mycket mörkare än tänkt, men lika snyggt ändå, ÄLSKAR DET ! Ska snart ha snelugg också och det är nästan ännu snyggare. Nu dricker jag mitt nästan dagliga 6-sockerbitars te. Hallon ist för jordgubb, men det funkar. Resten av min frukost ska jag inte nämna här - vissa anser att chokladpulver på macka är äckligt, men om inte nutella är tillgängligt och om man inte tycker att smör är så gott är det perfekt ! Fast nu är teet nästan kallt och ägget med. Det blir bilder sen på mitt "svarta" hår ;)