27 feb

Har jag skrivit om utvecklingssamtalet?
Det var inte så hemskt, det kunde varit mycket värre. Glad blev jag iallfall, för det verkar som om Maria också vill att jag eller Jasmine ska byta klass. Det betyder alltså att bara en får byta klass. Jag alltså.
Nästan ett halvt år kvar, men jag gör det. Det är klart. ♥

Fettisdagen


Vi borde äta fettismat idag, eftersom det är fettisdagen.
Ingen semla för mig idag, tyvärr. Eller tyvärr och tyvärr, jag gillar inte ens semlor så mycket. Så det är väl bara tur för mig då. Men vad jag vill ha är mintchokladglass. Jag är så sjukt sugen på det, men jag hittar det ingenstanns. Måste jag åka till en annan stad för att få det eller?
Annars kan jag alltid vänta till sommaren. (Ja, jag skojjar. Så länge väntar jag inte.)

Idrottsdag

Idag hade vi idrottsdag. Vad vi hade att välja mellan var att åka till Sunne eller göra 2 saker, en på förmiddagen & en på eftermiddagen.
Jag åkte skridskor först. Om ni vill veta (det vill ni inte) är jag väldigt dålig på skridskor. Jag räknade ut att det var mer än 3 år sedan jag åkte sist, om det nu duger som ursäkt. Kallt var det iallafall. Jag kände inte mina fötter. Och jag var väldigt, väldigt dålig på att bromsa. Det blev lite problem. Men jag ramlade bara några gånger.
Mollie var bäst av alla som var där, stajlade hela tiden. Men det var kul att se på. Det måste varit kallt att åka i kjol och leggings. Fast hon är väl van?
Efter skridskorna hade vi "rast" i två timmar (11-13), så vi passade på att äta lunch, eller brunch, eller vad man nu ska kalla det.
Vi var nog lite för långsamma när vi skulle åka vidare, för vi hann knappt. Vi spelade beachvolleyboll i njr beachvolleyhall, som ligger i västra Frölunda (ni som inte vet det), och vi fick först åka med åttan, och sedan ta 88:an från Frölunda torg. På spårvagnen klev det på värsta dagisklassen, med två manliga lärare. Jag förklarade för Mollie och Jasmine att det var det som hände om man var negativt inställd till preventivmedel.
När vi kom fram till hållplatsen använde vi ca 5 minuter till att gå runt ett hus, som visade dig vara det hus vi skulle till. Vi hade alltså gått runt det i onödan, ingången var precis vid busshållplatsen (nästan då).

Det var inte många i sjuan där, ungefär 5 personer. Jag tycker synd om de som var i samma lag som mig. De var så bra och jag var så dålig, så det blev ingen bra kombination. Vi förlorade alla matcher utom en. Den tredje gången vann motståndarna med 40 - 7. Det var det högsta poäng vi fått då.
Jag var verkligen dålig. Nu har jag ont i armarna/händerna/handlederna. Och i axlarna, och benen. Hoppas det går över till imorgon, men det vet jag att det inte kommer göra.
Uppdaterar snart med bilder från idag. (Om nu det skulle vara intressant...)