oj

Ojj.
Imorgon ska vi lämna in biologipapperet. Och ha läxförhör på det. Får rå-plugga på SA:n imorgon.
Hoppas jag kommer ihåg allt.
Jag är hungrig. Har ätit middag, men åt väl för lite.
Bbye bye

30 mars

Puh. Jobbig dag. -.-'
Skulle fixa mina converse idag, men pappa vill inte köra bil eftersom han inte kunde sova i natt, och Alexandra kommer knappast under ratten nu när det är sista månaden ;)
Jaja, en dag mer eller mindre spelar knappast någon större roll.
Problemet är med märket. Texten converse har blivit helt utsmetat, och jag har ingen aning om varför.

(Först ser det normalt ut, men när man kollar närmare... )

Jag gick dit och pratade med säljaren igår, men hon bad mig komma tillbaka när hennes chef var där. Idag alltså. Eller imorgon, då tror jag också det det.
Idag kändes dagen ovanligt lång, varför vet jag ej. Vi började med spanska, men det var inte så hemskt som väntat.

Jag orkar faktiskt inte berätta allt, känner mig så trött just nu. Kanske håller på att bli sjuk ...?
För varje dag som går känner jag att jag blir mer och mer beroende av att fixa min bloggdesign, så nu har jag gjort en ny blogg. Till mamma, men jag tror inte att hon kommer använda den... I vilket fall passade jag på att göra några bilder i photoshop i skolan, och de blev rätt okejj.Inte världens snyggaste, men med tanke på att jag är nybörjare blev de rätt okejj enligt mig. Som sagt, de gjorde jag på datorkunskapen. Dagens roligaste lektion.
Jag vet inte om jag har sagt det, men till 8:an har vi något som kallas EA. Då väljer vi mellan olika ämnen (bland annat kan man välja ett c-språk, eller bara ta något vanligt som matte eller kemi), och jag tog teknik som 1:a val. Där ska vi göra en hemsida :) Så jag kanske lär mig mer om html. Hoppas det, jag längtar dit redan nu.