2009

Det har hänt sjukt mycket under 2009 så jag kan inte skriva om allt. Men jag ska ha några "årets", och helt enkelt skriva.

Vårterminen i sjuan gick långsamt och allt var kul. Skoldagarna var nästan aldrig sådär tråkiga som de brukade vara, särskillt till våren, antaglien för att vi visste att det snart var lov. Avslutningen var underbar hela dagen, vi hade jättekul. Sommarlovet varade inte länge, men var sjukt kul och det hände massor av sjuka och underbara saker. Det som gjorde min sommar var nog att Felicia var här i ca 2 månader, så vi hann träffas hur mycket som helst och hade jättekul varje gång. Sen åkte Felicia tillbaka till Norge och skolan började.

denna termin spolades förbi på någon vecka, känns det som. Tyvärr hände mycket tråkigt nu, b.la. förlorade jag en nära vän, bråkade med många och hade det rätt jobbigt. Efter ett tag blev det bättre, och det var jätteskönt. Det mesta löste sig men inte det som betydde mest, dumt nog.
det hände mycket roligt också, och jag träffade nya människor och fick nya vänner, plus för det. Felicia fest var en av de roligaste händelserna under året, fast vad vi gjorde kan jag inte säga, hehe ;)

Årets vän:
Rätt svårt att säga eftersom det har varierat mellan vilka som varit närmast, men Eira har alltid funnits i närheten ♥

Årets låt:
På delad förstaplats: Watcha say & Knock you down

Årets roligaste:
Hmmm, det måste nog vara Hemkunskaps-Erik. eller inte han, utan samtalen om honom (shit vad elakt haha :D nej men han är rolig han med, konstig men kul ;))

Årets bästa inköp/present:
Hm, har nog inte köpt något superbra, fast kanske min hårfärg, så sjukt snygg ärden, superälskar den! Bästa presenten är min iPod och mina nya skor, de är råsnygga ! :D

Årets bästa blogg(ar):
Falsksannnig är sjukt bra, älskar nevnarien (Elin kero, ni vet?) och många fler...

förhoppningar inför 2010:
Gosh, det är inte lite det ! Mindre onödiga bråk, mvg i engelska, svenska, teknik, hemkunskaps, slöjd, biologi (?) och resten vg, bli längre ( inte en chans men ändå), bli "upptäckt" (vissa fattar iaf), spela in en låt i en studio, hitta rätt låt, och MASSA mer saker, men nu blire rrroliga saker, bloggar senare, PUSS!